I samarbeid med reiselivet i Troms inviterer vi til opplevelsesfestival for lokalbefolkningen i Tromsøregionen 5-7. april. Denne helgen i april vil reiselivsnæringen by på opplevelser og aktiviteter til en svært rimelig pris. Ikke la anledningen gå fra deg - kos deg som turist i egen by.

Programmet oppdateres fortløpende.
Du kan booke opplevelser fra 8. februar.

Unik sjanse til å besøke verdens nordligste destilleri

Aurora Spirit Distillery har etablert et unikt destilleri som vekker internasjonal oppmerksomhet med sin spektakulære beliggenhet. Lyngsalpene, fjorden, nordlyset og den arktiske villmarken gir en utmerket ramme for å lage whisky og andre alkoholprodukter under merkenavnet Bivrost. Produktene er basert på lokale urter, bær og isbrevann.
Vi setter nå opp en unik dagstur – spekket med ekstraordinære opplevelser:
Lørdag 06. april 2019:
08.35: Oppmøte i Tromsø sentrum (Scandic ishavshotell, buss merket «the ARCTIC ROUTE»)
Transfer gjennom de spektakulære Lyngsalpene med buss og en flott fergetur.
11.00: Ankomst, Aurora Spirit Distillery
11.10: Arctic Distillation Experience (Guidet destillasjonstur)
12.00: Lokal mat og kaffe
12.30: Spøkelsesjakt i den gamle WW2 / NATO bunkersen (Ikke for de lettskremte)
14.00: Transport tilbake til Tromsø
15.45: Ankomst Tromsø sentrum

På den guidede turen gjennom destilleriet, vil en av våre kvalifiserte medarbeidere veilede deg gjennom prosessen med produksjon av ulike typer brennevin som vodka, akevitt, gin og whisky. Du får et glimt inn i den mytiske Vikingtidens drikkeskikker og lærer om hi-tech alkohol produksjonen på toppen av verden. I løpet av denne spennende guidede turen, vil du se, føle og lukte arktiske ingredienser. Opplevelsen inkluderer et unikt smaksglass. På spøkelsesjakten vil du få adgang til de underjordiske bunkersene på Årøybukt fort. Under andre verdenskrig, anerkjente Wehrmacht den strategiske betydningen av Lyngsalpene og fjorden. De bygde flere festningsverk i regionen for å stoppe russerne, inkludert Årøybukt. Under den kalde krigen var basen av strategisk betydning for å forsvare Norge fra den mektige sovjetiske naboen. Du får oppleve historien og kanskje møte «Wolfgang» - det lokale spøkelset…

NB: Begrenset antall plasser
Kr. 1295,- per pers, som dekker transport, opplevelser, mat og souvenirglass.